Fant du ut for noen måneder siden at du venter barn? Var dette en nyhet som kom litt overraskende på deg? Det er du i så fall ikke alene om! Det er faktisk tilfellet for mange.

Kanskje var dette noe du så for deg at skulle skje først om noen år? Da har du kanskje ikke oppsparte midler liggende, som du kan bruke til å finansiere kjøp av alle babyproduktene man trenger når husholdningen inkluderer et lite barn.

Å få barn er dyrt. Det er det ingen tvil om. Men heldigvis er det ikke slik at man er nødt til å gå for det dyreste på markedet. Det finnes mange kostnadseffektive produkter som er minst like bra som det dyreste. Et eksempel på en slik aktør er Biltema!

Temaet for denne artikkelen er Biltema og trappegrinder, så det er dette vi skal se nærmere på i denne artikkelen. Kanskje er det noen som er litt skeptiske til Biltema sine trappegrinder, og derfor kan erfaringene som folk har med disse trappegrindene være til stor nytte.

Dette er Biltema

Biltema ble grunnlagt av Sten Åke Lindholm i 1963, og i dag er Biltema kjent som et detaljhandelsfirma hvor man kan få tak litt forskjellig. Dette gjenspeiles også i forretningsideen Biltema bygger på. I begynnelsen lød den slik: «å tilby varer av god kvalitet til en god pris», og bedriftens målgruppe var bileiere som trengte utstyr til bilen sin.

Men ettersom årene skred frem, bestemte Biltema seg for å ekspandere. De hadde en god forretningsidé som de visste at det var behov for på andre områder også. De ønsket å være en slik aktør, og begynte derfor «å tilby et bredt spekter av produkter av god kvalitet til en så lav pris at alle kan ha råd til å kjøpe dem».

De fleste som eier bil, båt eller bolig vet at dette ikke enkelt. Når man eier noe kan det oppstå akutte behov, for eksempel at bilen ikke vil starte og du trenger en bildel eller at kaffetrakteren din blir ødelagt og du trenger en ny. Biltema jobber for å gjøre det økonomisk enklere for folk flest å eie bil, båt og hus.

Selger Biltema trappegrind?

Du synes kanskje at det høres litt rart ut at Biltema selger trappegrinder, for var det ikke slik at Biltema spesialiserte seg på reservedeler og tilbehør til bil? Ja, i begynnelsen var det reservedeler og tilbehør til bil som var Biltema sin spesialitet.

Men nå er det ikke slik lenger. Som vi nevnte ovenfor bestemte Biltema seg for å ekspandere driften sin etter noen år, fordi de så at behovet for rimelig utstyr var like prekært på andre områder som på sett og vis omfattet husholdningen.

Et av områdene Biltema valgte å ekspandere på, var hus og hjem. Og noen hus og hjem må ha ulike former for barnesikring, siden det bor små barn der. Så ja – Biltema selger trappegrinder, babygrinder, sikkerhetsgrind og lekegrinder.

Dette sier folk om Biltema sine trappegrinder

Har du prøvd å gjøre et søk på google med nøkkelfrasen «Erfaringer med Biltema sin trappegrind»? Hvis svaret på det spørsmålet er ja, så har du nok funnet ut at det ikke finnes et forum som er dedikert til Biltema sine trappegrinder på samme måte som for eksempel IKEA sine trappegrinder.

Men det betyr ikke at det ikke er mulig å finne ut hva folk mener om Biltema sine trappegrinder. Det er det, for de blir nevnt i en rekke andre forum. Dette sier folk om Biltema sine trappegrinder:

Vi har trappegrind fra Biltema nederst i trappen (her nevnes det verken positive eller negative meninger, så vi går ut ifra at trappegrinden er funksjonell og dekker behovet den skal dekke).

Vi har fra biltema – den er ganske billig og vi synes at grindens låsemekanisme er blant de bedre jeg har hatt.

Jeg kjøpte en fra Biltema, og den var helt super.

Det er tilsynelatende ikke noe galt med trappegrindene fra Biltema. Derfor føler vi oss helt trygge på å anbefale disse trappegrindene til deg, dersom du er på jakt etter en trappegrind som ikke koster skjorta. Som nybakt forelder trenger du naturligvis mye mer enn en trappegrind, så det er viktig å spare penger der man kan!